ROĐUSI

Svako dete sa radošću čeka taj poseban dan.Dan kada je sve u znaku radosti, osmeha, veselih boja, dobre muzike i lepih poklona, jednom rečju : ROĐENDAN.

U našoj rođendaonici dečji snovi postaju stvarnost.Očekuje ih mnogo zabave, kreativnih igara, sportskih nadmetanja…Rođendanske proslave predviđene su za uzrast od 1 do 11 godina.U ponudi imamo 2 rođendanska paketa :

1. STANDARDNI ( do 25-oro dece )Standardni paket uključuje 3 velike prostorije koje su potpuno prilagođene deci. Svi uglovi su zaštićeni sunđerom, a podovi su meki pa je deci omogućeno da bezbrižno skakuću, bez straha od povreda.Prva prostorija je naša diskoteka sa laserima, raznobojnim svetlima, disko-kuglom i mikrofonima, pa klinci mogu pevati karaoke.U drugoj sobi nalazi se veliki lavirint sa lopticama i toboganom za najmlađe, a treću prostoriju krasi veliki dvorac na kome deca uživaju u skakanju.Ovaj paket obuhvata i : pozivnice ( više vrsta), neograničenu konzumaciju sokova za decu, 2 animatorke koje svojim kreativnim idejama upotpunjuju dečiji užitak, CD sa svim fotografijama sa rođendana i super poklon za slavljenika.


2. SPORTSKI namenjen je nešto starijoj deci koja vole sportska nadmetanja.Ovaj paket obuhvata sve što i standardni, ali pored toga uključuje još jednu veliku prostoriju sa opremom za mali fudbal.Njoj se posebno raduju dečaci, međutum, i devojčice mogu igrati “između dve vatre”, ali i različite poligone sa lopticama i drugim sportskim rekvizitima gde svi mogu iskazati svoje veštine.